Favrskov4ren.dk

Favrskov4ren.dk

24. juni 2021 Slået fra Af peter

Fra Granslev Forsamlingshus
Tusind tak for en dejlig Sct Hans aften.
Hvor var det dejligt at se så mange mennesker. Der skulle selvfølgelig heller ikke mange til, før det føltes som mange mennesker, ovenpå 1½ år med mere eller mindre afsavn.
Vi var dejligt mange mennesker til en kombineret fællesspisning og Sct. Hans.
En kæmpe tak skal lyde til alle der har hjulpet under Kim Schiødts kyndige ledelse. Alt fra opstilling af telte, borde og stole, opstilling af bål, Grill af pølser, koteletter og kylling, oprydning og opvask og meget mere.
Der skal også lyde et tak for Granslev Forsamlingshus til Fællesspisningen og deltagerne, da overskuddet fra fællesspisningen går til at lappe lidt af Corona Hullet i forsamlingshusets pengekasse. Af samme grund var drikkelsen en lille smule dyrere 😉
På billederne kan man se, at årets heks havde fået raket motor på sin kost. På kosteskaftet hang også et mundbind 🙂
Bålet brændte varmt og hurtigt, godt hjulpet på vej af en af byens knægte som havde fodret bålet med årets matematik lektier og kladdehæfter. Så kan heksene på Bloksbjerg få opjusteret deres færdighedsregning.
Finn Rose spillede traditionen tro for på “Midsommervisen” og “Danmark Nu Blunder Den Lyse Nat”, og I disse fodbold dage fik vi også Danmarks Nationalsang.
Lad os håbe på at dette års Sct. Hans varsler nye og bedre tider