Nyt fra  Favrskov4ren.dk

Nyt fra Favrskov4ren.dk

10. juni 2022 Slået fra Af peter

Fra Houlbjerg
Husk! Kom til fælles Skt. Hans fejring når vi tænder op i både grill og brænde. Der vil være båltale ved vores egen Peter Ravn, midsommervise og selvfølgelig et stort Skt. Hans bål. Der kan købes øl, vand, vin, pølser, kaffe og kage, og de mindre/yngre deltagere kan lege på pladsen eller tage en tur i de små vogne. Det starter klokke 19.00 i Byparken ved Krolf Hytten. Bålet tændes kl. 20.00 Vel mødt!😊🌭🧁🍰☕️🍻🔥☀️🧙‍♀️

Husk! Kom til fælles Skt. Hans fejring når vi tænder op i både grill og brænde. Der vil være båltale ved vores egen Peter Ravn, midsommervise og selvfølgelig et stort Skt. Hans bål. Der kan købes øl, vand, vin, pølser, kaffe og kage, og de mindre/yngre deltagere kan lege på pladsen eller tage en tur i de små vogne. Det starter klokke 19.00 i Byparken ved Krolf Hytten. Bålet tændes kl. 20.00 Vel mødt!😊🌭🧁🍰☕️🍻🔥☀️🧙‍♀️

Find dette og andre opslag på Favrskov4rens facebook side her:
https://www.facebook.com/favrskov4ren.dk

Eller find nye eller gamle nyhedsopslag her:
https://favrskov4ren.dk/nyhederne/