Nyt fra  Favrskov4ren.dk

Nyt fra Favrskov4ren.dk

23. juni 2022 Slået fra Af peter

Fra Houlbjerg
Så er det i aften vi fejrer midsommer og Skt Hans 🌱🔥 Og vi tror nok, vi kan se frem til en fantastisk én af slagsen. Ingen regn men masser af ☀️ og varme. Vi tænder op i grillen og bålet, og sørger for mad 🌭og drikke☕️🍻🍷I skal bare tage hinanden under armen og møde op til en hyggelig aften sammen. 🤩 Det er i Byparken fra kl. 19.00. Bålet tændes kl. 20.00 😊👌🏻…. Fik vi sagt at der kommer masser af ☀️☀️☀️😁🎶

Så er det i aften vi fejrer midsommer og Skt Hans 🌱🔥 Og vi tror nok, vi kan se frem til en fantastisk én af slagsen. Ingen regn men masser af ☀️ og varme. Vi tænder op i grillen og bålet, og sørger for mad 🌭og drikke☕️🍻🍷I skal bare tage hinanden under armen og møde op til en hyggelig aften sammen. 🤩 Det er i Byparken fra kl. 19.00. Bålet tændes kl. 20.00 😊👌🏻…. Fik vi sagt at der kommer masser af ☀️☀️☀️😁🎶

Find dette og andre opslag på Favrskov4rens facebook side her:
https://www.facebook.com/favrskov4ren.dk

Eller find nye eller gamle nyhedsopslag her:
https://favrskov4ren.dk/nyhederne/