Nyt fra  Favrskov4ren.dk

Nyt fra Favrskov4ren.dk

10. august 2022 Slået fra Af peter

Fra Houlbjerg
Hvis det her ikke lover godt for sommerfesten på lørdag, så ved jeg ikke hvad ☀️🎶🎉😊 Husk at melde jer til spisning senest i morgen. Over 90 personer har allerede givet besked om at de deltager i velgrillet, sprød porchetta med lækkert tilbehør. Og så kan I glæde jer til en overdådig tombola med masser af flotte gevinster fra gode lokale sponsorer. Hovedpræmien er, igen i år, et gavekort til vores helt egen gourmetrestaurant Fru Larsen i Laurbjerg, men der er mange flere som har bidraget. Vi poster en fuld liste efter festen med stor tak 🙌🏻☀️#HoulbjergSommerfest

Hvis det her ikke lover godt for sommerfesten på lørdag, så ved jeg ikke hvad ☀️🎶🎉😊 Husk at melde jer til spisning senest i morgen. Over 90 personer har allerede givet besked om at de deltager i velgrillet, sprød porchetta med lækkert tilbehør. Og så kan I glæde jer til en overdådig tombola med masser af flotte gevinster fra gode lokale sponsorer. Hovedpræmien er, igen i år, et gavekort til vores helt egen gourmetrestaurant Fru Larsen i Laurbjerg, men der er mange flere som har bidraget. Vi poster en fuld liste efter festen med stor tak 🙌🏻☀️#HoulbjergSommerfest

Find dette og andre opslag på Favrskov4rens facebook side her:
https://www.facebook.com/favrskov4ren.dk

Eller find nye eller gamle nyhedsopslag her:
https://favrskov4ren.dk/nyhederne/