Nyt fra  Favrskov4ren.dk

Nyt fra Favrskov4ren.dk

30. oktober 2022 Slået fra Af peter

Fra Houlbjerg
Grillbar! Hvabehar?😄🍔🌭🍻Jo, den er god nok👌 Kom og vær med til en anderledes fællesspisning for hele familien i Houlbjerg forsamlingshus søndag den 13. november. Dennis og Jens er igen i køkkenet, så vi ved det bliver lækkert! 🥳Overskuddet giver vi videre som tilskud til indkøb af tiltrængt nyt komfur i forsamlingshuset. Max 80 betalende gæster, så skynd jer at melde jer til ✅👇 Vi ses!

Grillbar! Hvabehar?😄🍔🌭🍻Jo, den er god nok👌 Kom og vær med til en anderledes fællesspisning for hele familien i Houlbjerg forsamlingshus søndag den 13. november. Dennis og Jens er igen i køkkenet, så vi ved det bliver lækkert! 🥳Overskuddet giver vi videre som tilskud til indkøb af tiltrængt nyt komfur i forsamlingshuset. Max 80 betalende gæster, så skynd jer at melde jer til ✅👇 Vi ses!

Find dette og andre opslag på Favrskov4rens facebook side her:
https://www.facebook.com/favrskov4ren.dk

Eller find nye eller gamle nyhedsopslag her:
https://favrskov4ren.dk/nyhederne/