Houlbjerg

Byens Samlede Nyheder

Det Sker I Byen

Loading RSS Feed

November 2020

lørdag 14. november

lørdag 21. november

13:00 – 17:00
bogudgivelse om fodboldeventyret i Houlbjerg
På grund af coronareglerne om at forsamles kan vi ikke afholde reception i Houlbjerg Forsamlingshus den 3. oktober i år, som tidligere meddelt, da vi forventer at blive mere end 100 forsamlet. Derfor har vi ændret receptionsdagen i Houlbjerg Forsamlingshus til

Lørdag den 21. november i år kl. 13.00 - 17.00.

Vi håber til den tid, at coronasmitten er på et lavt niveau, og at vi minimum kan være 200 forsamlet.

Med den nye dato nærmer vi os julen, og bogen kunne være en rigtig god julegaveidé. Bogen koster stadigvæk kun kr. 150,-, og mange har allerede reserveret bøger.

Hvis der er nogen, som endnu ikke har reserveret bøger eller ønsker flere, kan man stadig nå det ved at sende en mail til min mailadresse skouboe@stofanet.dk (navn, mailadr., tlf.nr., og antal stk.)

Vi anbefaler, at de, der endnu ikke har reserveret en bog, men ønsker en, snarest får reserveret en bog, da den går i trykken i september, og vi trykker ikke et stort oplag udover de reserverede.

Desværre mistede vi en god ven og fodboldkammerat, Steen Thomassen, der pludselig døde sidst i juni. Steen var en af de bærende kræfter på succesholdene i 60’erne og 70’erne, ligesom han har været medlem af redaktionen under hele bogens tilblivelse, hvor han har lagt et kæmpe arbejde - specielt på billedsiden. Æret være Steens minde.

Mange sportslige hilsner

Ketty Schougaard, Bo Daugaard og Kaj Skouboe.