Nyt fra  Favrskov4ren.dk

Nyt fra Favrskov4ren.dk

20. januar 2022 Slået fra Af peter

Fra Houlbjerg
Godt nytår allesammen 🥳🥂✨🎇🎉
Vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen til årets kommende arrangementer her i Houlbjerg. Inden længe rammer flere indbydelser jeres postkasser, og det første fælles arrangement er generalforsamlingerne for Borgerforeningen og Forsamlingshuset den 22. februar klokken 19.00. I vil også få det foreløbige årsprogram, så i kan sætte ✖️ i kalenderen, ved de arrangementer I vil med til 🙂👌 Husk også at få betalt kontingent til begge foreninger, så vi fortsat kan drive dem og lave en masse fælles aktiviteter. Mere om det senere 🎉☀️🥂🍴🎭 Vi ses!

Godt nytår allesammen 🥳🥂✨🎇🎉
Vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen til årets kommende arrangementer her i Houlbjerg. Inden længe rammer flere indbydelser jeres postkasser, og det første fælles arrangement er generalforsamlingerne for Borgerforeningen og Forsamlingshuset den 22. februar klokken 19.00. I vil også få det foreløbige årsprogram, så i kan sætte ✖️ i kalenderen, ved de arrangementer I vil med til 🙂👌 Husk også at få betalt kontingent til begge foreninger, så vi fortsat kan drive dem og lave en masse fælles aktiviteter. Mere om det senere 🎉☀️🥂🍴🎭 Vi ses!

Find dette og andre opslag på Favrskov4rens facebook side her:
https://www.facebook.com/favrskov4ren.dk

Eller find nye eller gamle nyhedsopslag her:
https://favrskov4ren.dk/nyhederne/