Nyt fra  Favrskov4ren.dk

Nyt fra Favrskov4ren.dk

4. oktober 2022 Slået fra Af peter

Fra Houlbjerg
Så er der mulighed for en hyggelig aften i vores lille by 👌Af forskellige årsager bliver årets temafest ikke til noget fredag den 28. okt. Til gengæld har vi i stedet fornøjelsen af, at invitere hele familien til fællesspisning i Houlbjerg forsamlingshus, tirsdag den 25. okt.😋👇 Og efter spisning kan vi anbefale at gå en tur i sognehuset til et spændende foredrag med Aage Jørgensen fra Ulstrup, som har arbejdet som nødhjælpsarbejder i flere af verdens brændpunkter⬇️✔️ Vel mødt!

Så er der mulighed for en hyggelig aften i vores lille by 👌Af forskellige årsager bliver årets temafest ikke til noget fredag den 28. okt. Til gengæld har vi i stedet fornøjelsen af, at invitere hele familien til fællesspisning i Houlbjerg forsamlingshus, tirsdag den 25. okt.😋👇 Og efter spisning kan vi anbefale at gå en tur i sognehuset til et spændende foredrag med Aage Jørgensen fra Ulstrup, som har arbejdet som nødhjælpsarbejder i flere af verdens brændpunkter⬇️✔️ Vel mødt!

Find dette og andre opslag på Favrskov4rens facebook side her:
https://www.facebook.com/favrskov4ren.dk

Eller find nye eller gamle nyhedsopslag her:
https://favrskov4ren.dk/nyhederne/